Mjaaaaaaou

Ksskisssi cat!
Nu Kör vi vår första Hissa & Dissar lista, det är väl underbart?!



Svett - Är det inte äckligt när man sitter på bussen eller tåget m.m när någon som luktar svett sätter sig jämte än. Det finns duchar, deo, parfym - av en anledning! 

Köer - Hur jobbigt är det inte att stå i långa köer när man ska köpa något? Det borde vara lag på att alla tjejer ska få gå före!

Vi Dissar Dissie & Kissie - Kissie är yesterday, kör med samma saker hela tiden deutom är hon ful. Hon borde satsa på sin näsa iställer för på sina bröst. Dissie (Dessie) härmar Kissie, YESTERDAY! Dom är båda omogna!

Betala för preventivmedel/mens-skydd -  Det är riktigt orättvist att vi tjejer ska behöva betala så mycket som killar slipper.
Först och främst mens-skydd, borde definitivt vara gratis! Mens är inget vi väljer. Preventivmedel, ja, kondomer okej...där kan man turas om att betala, borde fortfarande vara gratis, men det får duga. P-piller osv däremot, är något vi tjejer får käka, alltså är det vi tjejer som får betala för det, dåligt! LAG PÅ GRATIS BEHOVSGREJER!




Oss - Vi ska nå toppen med ärlighet och vi ska vara oss själva, vi ska inte spela någon annan! Vi behöver inte operera våra bröst för de är redan stora och vi behöver inte måla över våra näsor för vi är snygga som vi är.

Sommaren - Nu är sommaren här med blader och bär och Sandra hon har gått och blivit kär och jag Frida jag är bäst!

Grillkvällar - Man behöver inte supa sig redlöst ful för att ha kul. Samla ihop ett mysigt gäng och GRILLA! ta ett par drinkar/öl och ha kul med dem du tycker om, utan bråk! Annars funkar iskall cola mycket bra :) MAT ÄR GOTT!
   


Fritz & Sänni ;)

Kommentarer
Postat av: Jessica_berg

Måste bara säga att jag älskar er !

2009-06-27 @ 00:34:12
Postat av: marcus

älskling är det här en hint till att jag ska hjälpa till att betala p-piller? ;) frida är inte bäst, det är sandra, sorry ;)

2009-06-27 @ 01:23:22
Postat av: Dajnajs

hahahaha

2009-06-27 @ 14:37:32
URL: http://inteutanminmossa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0