Detta händer aldrig oss

Vi blir Lesbiska
"Vi blir så trötta på killar att vi blir lesbiska. Funkar det inte med EN så får vi aldrig fler chanser för vi är så fula, ingen vill ha oss. Flyttar ihop och adopterar en negerunge, lever lyckliga i alla våra dagar och börjar föda upp grisar, ju längre ifrån civilisationen, desto bättre!"


Rakar av oss håret
"För var gång vi kollar oss i spegeln inser vi hur fult det är med hår, varför är hår bra? Tjock och långt, usch! Vi börjar genast raka av oss håret, samtidigt som någon filmar oss, ju mer lika Britney Spears vi blir, desto coolare är det"


 Kissie for president!

"Vi inser att Kissie är världens bästa förebild. Fuck mammor och politiker! Vi börjar hora runt på gatan för att få ihop pengar så att vi kan operera våra bröst, stoppar in grisfett i läpparna samtidigt som vi klagar på Linda Rosing. Vår hobby är att skryta om sånt som inte stämmer och pengar blir vårt liv, Kissie for president!"


Mjaaou på oss!


Kommentarer
Postat av: Ida

HAHAHA så jävla bra :D ni är mycket bättre än Kissie :P

2009-06-30 @ 20:08:17
Postat av: Anonym

snyggt :)

2009-06-30 @ 21:10:17
Postat av: Anonym

FJOOOORTISAR!

2009-06-30 @ 21:32:07
Postat av: Mia

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...

peace



p.s kissie for president ahahaha

2009-07-01 @ 11:56:26
URL: http://metrobloggen.se/miiia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0